Chana masala je moc dobré jídlo z cizrny. Podle ayurvédy nám pomůže shodit přebytečná kila. Neměla jsem koření, ani cibuli, ale i tak to bylo výborné:)

Jako přílohu doporučuji žitné nebo špaldové placky Chapati

INGREDIENCE:

Přes noc namočená cizrna

Mrkev

Sůl

Cibule (jestli máme)

Česnek

Koření, co najdeme doma (kurkuma, kari, garam masala, římský kmín)

Olej nebo Ghí

Petrželka na ozdobu

POSTUP:

Rozpálíme olej a necháme „vyskákat“ římský kmín. Osmahneme najemno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nastrouhanou mrkev, koření a cizrnu. Zalejeme vodou, můžeme přilít zázvorový nálev a povaříme. Ochutíme solí a ozdobíme petrželkou.

Dobrou chuť:)

A k papání nějaké to počtení „Můj příběh“

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu. 

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko odhlásit v každém zaslaném e-mailu.

You have Successfully Subscribed!

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu. 

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko odhlásit v každém zaslaném e-mailu.

You have Successfully Subscribed!