A máme tu chvilku vaření…ano chvilku, protože Chapati je bleskovka…Když jsem cestovala v Nepálu, tak Chapati s vajíčkem byl pokrm číslo jedna. Mohla jsem se toho už..t:D…Je to vážně mňamózní! A kdybyste si u jídla chtěli počíst, stáhněte můj eBook zdarma anebo kratší příběh…sálá z něho vůně Indie a Nepálu.)

Ingredience:

Voda

Mouka (špaldová nebo jakákoliv jiná)

Sůl

Postup:

Všechno smícháme a vypracujeme vláčné těsto. Necháme odpočinout na půl hodiny. Rozdělíme na malé bochánky velikosti mandarinky. Prkénko a váleček lehce pomažeme olejem (těsto se nám nebude lepit).

Vyválíme do tenka, a ještě v ruce placku vytaháme. Pečeme na sucho na rozpálené pánvi z obou stran. A je to!

Podáváme, jako přílohu se zeleninou, anebo s vaječnou omeletou.

Dobrou chuť:)

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu. 

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko odhlásit v každém zaslaném e-mailu.

You have Successfully Subscribed!

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu. 

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko odhlásit v každém zaslaném e-mailu.

You have Successfully Subscribed!