A máme tu chvilku vaření…ano chvilku, protože Chapati je bleskovka…Když jsem cestovala v Nepálu, tak Chapati s vajíčkem byl pokrm číslo jedna. Mohla jsem se toho už..t:D…Je to vážně mňamózní! A kdybyste si u jídla chtěli počíst, stáhněte můj eBook zdarma anebo kratší příběh…sálá z něho vůně Indie a Nepálu.)
Ingredience:
Voda
Mouka (špaldová nebo jakákoliv jiná)
Sůl
Postup:
Všechno smícháme a vypracujeme vláčné těsto. Necháme odpočinout na půl hodiny. Rozdělíme na malé bochánky velikosti mandarinky. Prkénko a váleček lehce pomažeme olejem (těsto se nám nebude lepit).
Vyválíme do tenka, a ještě v ruce placku vytaháme. Pečeme na sucho na rozpálené pánvi z obou stran. A je to!
Podáváme, jako přílohu se zeleninou, anebo s vaječnou omeletou.